8 abril, 2019
Els i les alumnes del Punt Formatiu Incorpora Tarragona inicien les seves pràctiques no laborals en empreses

Fundació Intermèdia, entitat adherida al Programa Incorpora Tarragona, està duent a terme un nou curs d’Iniciació a la Carnisseria i a la Xarcuteria en el marc dels Punts Formatius Incorpora a Tarragona. Aquests espais de formació estan subvencionats per l’Obra Social “la Caixa”.

El curs té per objectiu la capacitació de 15 persones per a les tasques d’Auxiliar de Carnisseria i Xarcuteria. El curs compta amb la col·laboració de l’empresa Càrnies Fillat (Vila-seca) per a impartir la formació tècnica-professional, així com la de Grup Eulen per a disposar de la certificació de Manipulació d’Aliments.

El curs inclou mòduls formatius de desenvolupament competencial per a fer les tasques laborals amb adequació a les competències transversals exigides pel sector laboral, així com 85 hores de pràctiques no laborals en empreses del sector en el territori.

Aquestes pràctiques permeten als i les alumnes posar en joc les competències transversals apreses, així com les habilitats i aptituds necessàries per a aconseguir el seu objectiu final, la inserció laboral.

Les persones participants han fet pràctiques a diferents empreses del sector com: CÁRNICAS FILLAT, EL MOUDEN, S.C.P., VICENÇ BARDOLET PENALBA, VIRGILI PONS, S.L., TIENDAS TESI FRESC, S.L., MAGDALENA LLORENÇ RUIZ, ISALAU S.L., CARNS I EMBOTITS BONET I FILLS, SL, NICOLAU VIDAL i HERMANOS DE PABLOS C.B.

Els i les alumnes estan molt satisfets amb tots els coneixements adquirits al llarg dels cursos i amb la possibilitat de veure de prop el treball diari en un entorn molt similar al que correspon als seus objectius professionals.

Compartir