7 maig, 2019

Els i les alumnes del Curs de Robòtica 4.0  i Impressions 3D del Programa Singular van participar el passat 11 d’abril en la 3ª edició de la Fira Advanced Factories 2019, organitzada per l’empresa Nebext-Next Business Exhibitions. El Programa Singular està impulsat per la Garantia Juvenil i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

L’esdeveniment celebrat al CCIB de Barcelona, va acollir a professionals i empreses, i té per objectiu presentar l’últim en tecnologia per a la indústria: automatització industrial, digital manufacturing, fabricació additiva, robòtica, màquina eina, intel·ligència artificial i impressió 3D, entre d’altres. També, les empreses líders en el sector van mostrar les seves últimes novetats tecnològiques.

Un altre dels al·licients d’aquesta fira, va ser HacktheCobot, una hackató organitzada per Universal Robots, en què 3 equips finalistes de tres universitats diferents presentaven  com resoldre diferents reptes en la interacció amb un robot. Reptes de reconeixement de veu, realitat augmentada i data mining per aconseguir que un robot col·laboratiu (cobot) es connecti en directe  a un dispositiu mòbil.

Els i les nostres alumnes van gaudir  molt d’aquesta prova, animant  als equips  i  agafant  idees per a projectes que es durant a terme al llarg del curs.

La Fira Advanced Factories  2019, ha suposat una experiència única per als i les alumnes, ja que van poder conèixer de primera mà totes les novetats del sector en què desitgen treballar.

Compartir