El passat dijous 28 de juliol el projecte “Noves metodologies d’orientació per a dones” va protagonitzar l’espai matinal de Tarragona Ràdio, donant a conèixer els resultats d’un programa adreçat a dones majors de 30 anys que vol ajudar-les a  trobar feina i definir el seu projecte professional.

Dues de les dones participants del projecte, la Isabel i la Núria, van poder compartir la seva experiència al programa radiofònic, explicant de quina situació d’atur partien abans de començar el curs i com després d’aquest han aconseguit fer moltes més entrevistes i trobar-se amb majors probabilitats d’incorporar-se al mercat de treball.

Així mateix, la Isabel i la Núria han explicat com el projecte “Noves metodologies d’orientació per a dones” ha aconseguit potenciar les seves competències transversals, empoderant la seva marca personal i proporcionant eines per assolir els seus objectius professionals. El programa, que va finalitzar la setmana passada amb un 33% d’inserció i un 100% de participació, compta amb la col·laboració de 14 municipis del Camp de Tarragona, així com amb el cofinançament del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Fons Social Europeu i l’Ajuntament de Tarragona.