Els i les alumnes del Curs d’Atenció al Client i comerç on-line van visitar el passat 11 d’abril l’empresa Decathlon. El curs, que forma part del Programa PICE, està impulsat pel programa de Garantia Juvenil i finançat per la Cambra de Comerç i la Cámara de Comercio de España.

Durant la visita els i les alumnes van tenir l’oportunitat de conèixer el procediment de la botiga, com funciona el servei d’atenció al client i caixa, els criteris d’organització de la botiga segons esport, les tasques més importants que realitzen els venedors i els perfils professionals que més valoren a l’hora de contractar els seus empleats.

Les persones participants van poder observar com un dels objectius principals de l’empresa és la satisfacció del client, tant en botiga física com on-line. Tant és així que deixen provar els seus productes als clients i han millorat el servei de venda on-line, on la compra de productes és molt més intuïtiva a través del seu web.

També han pogut comprovar el treball que implica responsabilitzar-se de la caixa i la concentració que comporta el procés de donar el canvi correctament perquè al final del dia tot quadri i no hi hagi cap incidència.

Decathlon és una empresa flexible pel que fa a l’horari laboral amb la gent que està estudiant o practica algun esport, i això afavoreix que hi hagi un bon ambient laboral.

Gràcies a aquesta visita, els i les alumnes van poder veure en primera persona com funciona la botiga física i on-line i quines són les tasques principals dels treballadors i treballadores i com les duen a terme.

Des de Fundació Intermedia volem agrair a Decathlon per obrir-nos les seves portes i acollir als i les nostres joves.