4 abril, 2017
Vols formar-te i treballar com a Cambrer/a de Sala?

Fundació Intermedia organitza un nou programa formatiu de Cambrer de Sala impulsat per la Cambra de Barcelona i orientat exclusivament a joves inscrits al pla de Garantia Juvenil.

El curs, que té per objectiu la capacitació de 25 participants per a les tasques dels serveis com a cambrer/a de sala, contempla una durada total de 185 hores lectives, del 24 d’abril al 12 de juny, en horari de matins.

Les sessions informatives i de selecció dels participants es realitzaran els dies 10 i 18 d’abril, a les 10 h, a les instal·lacions d’Intermedia a Ciutat Vella, carrer Sant Oleguer, 2-4 de Barcelona. Se sol·liciten persones amb motivació i disponibilitat per a treballar l’ocupació.

El contingut de la formació està dividit en tres mòduls:

  • 50 hores de competències transversals, on es treballa el context laboral, les competències clau per l’ocupabilitat, el projecte professional i la recerca de feina.
  • 60 hores de formació tècnica que atorgarà el carnet de manipulador d’aliments i desenvoluparà tècniques de venda, atenció al client, acabat i presentació de peces de pa i pastes, obrador i cafeteria professional, aparadorisme, operacions de caixa i prevenció de riscos laborals.
  • 75 hores de pràctiques en empreses agremiades.

Es planteja com una formació a mida, totalment gratuïta, amb borsa de treball, i moltes possibilitats de contractació.

Si estàs interessat, pots inscriure’t aquí.


Cartell cambrer de sala CAT-001

Compartir