18 novembre, 2019
Alumnes del curs de neteja en l’àmbit sanitari i d’oficines del Programa Més Feina de Tarragona finalitzen el període de pràctiques

Els i les alumnes del curs de Neteja en l’àmbit sanitari i d’oficines del Programa Més Feina de “la Caixa” que Fundació Intermedia desenvolupa a Tarragona, han finalitzat el període de pràctiques no laborals en empresa després de superar també la formació teòrica.

L’objectiu del curs, d’una durada de 94 hores, ha estat aprendre les tècniques, eines i productes de neteja així com el seu ús en funció dels espais i superfícies en els quals utilitzar-los. Des del mes de setembre, els i les participants han seguit un programa dividit en cinc mòduls entre els continguts comuns, la neteja hospitalària, l’ús de la polidora, la neteja domiciliària i les pràctiques que es van realitzar l’octubre.

Durant el programa de pràctiques, els i les alumnes han pogut conèixer de primera mà la tasca dels i de les professionals de neteja en el lloc de feina i han posat en pràctica les tècniques i coneixements que han après durant tot el curs: ús de les eines i accessoris de neteja com carros, draps, aspiradores i escombres o dels productes desinfectants, abrillantadors i anti calç. També han tingut la oportunitat de posar en pràctica les tècniques de neteja, higienització, encerar, enllustrar o polir i gestionar els residus seguint la normativa de recollida, selecció i eliminació d’escombraries.

Fundació Intermedia gestiona el Programa Més Feina a Figueres, Tarragona i a Manacor (Mallorca). El Programa Més Feina és un projecte d’acompanyament i millora de l’ocupació per a persones en situació de desocupació i està finançat pel Fons Social Europeu i l’Obra Social La Caixa.

Compartir