26 juny, 2019
CPM EXPERTUS rep la visita dels i les alumnes del curs de Màrqueting digital i Social Media del Programa Singular

Els i les alumnes del Curs de Màrqueting digital i Social Media del Programa Singular van visitar el passat 22 de maig l’empresa CPM Expertus, situada a Sant Cugat del Vallès.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

Els i les joves participants van ser rebuts per Aroha Sibilio, la Directora de Màrqueting de CPM, qui va fer una presentació sobre l’empresa. Seguidament, es va donar pas a Ana Palacín, Gestora de Comptes Canal Electro; Toni Felguera, Director d’Innovació i Tecnologia i Frank Pérez, Director Comercial, els quals van explicar als i les alumnes, des de diferents visions, la situació i inquietuds del sector del Màrqueting. Es va aprofundir en l’evolució el sector, la conducta de compra dels i les consumidores i per consegüent, les noves maneres de fer-los-hi arribar els missatges, els productes o els serveis de l’empresa. També es van tractar conceptes com el Màrqueting viral, l’Inboud Màrqueting, la realitat augmentada, CRM, Big Data, PLV, Màrqueting experiencial, etc.

La visita a CPM va ser molt enriquidora, didàctica i atractiva per als i les joves, que van poder conèixer in situ una empresa referent del sector del Màrqueting digital, un sector molt canviant, viu i innovador.

Des de Fundació Intermedia volem agrair a l’equip de CPM per la seva acollida i tracte cap als i les nostres alumnes, que van acabar la jornada amb un gran interès per evolucionar professionalment dins del sector del Màrqueting digital.

Compartir