21 juny, 2019
Coseral rep la visita dels i les alumnes del Curs d’E-commerce  i Logística  del Programa Singular

Els i les alumnes del Curs d’E-commerce i Logística del Programa Singular van visitar el passat 29 de Maig COSERAL, empresa distribuïdora d’Alimentació i begudes situada al parc logístic de la Zona Franca.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

La visita va ser guiada per Carlos Milián, Director de l’àrea de logística i integrant del consell de direcció  de l’empresa. Els i les joves van ser rebuts a les oficines de Coseral, on el Carlos va explicar la història de l’empresa, els processos logístics i la metodologia de treball del magatzem.

D’una manera molt didàctica, el Carlos va explicar el procediment d’entrada de productes i com els i les operàries de carretons els organitzen al magatzem, gràcies al programa SGA, i el sistema de preparació de comandes que realitzen els i les preparadores amb un retràctil per la seva distribució diària.

Durant la visita les persones participants van poder experimentar des d’obrir la porta del moll on es descarreguen els camions fins a com es localitza amb la PDA les mercaderies o com funciona una màquina fleixadora. Els i les joves van gaudir d’una visita molt experiencial i aclaridora on van poder preguntar dubtes sobre conceptes tècnics impartits a la formació.

Moltes gràcies per fomentar el coneixement i apropar al món de la logística als i les  joves del Programa Singular de Fundació Intermedia.

Compartir