30 novembre, 2018
  • Condis rep la visita d’un grup d’alumnes del Curs d’Auxiliar de Magatzem i E-commerce
  • Condis rep la visita d’un grup d’alumnes del Curs d’Auxiliar de Magatzem i E-commerce
  • Condis rep la visita d’un grup d’alumnes del Curs d’Auxiliar de Magatzem i E-commerce

Els alumnes del curs d’Auxiliar de Magatzem i E-commerce van visitar, el passat 22 de novembre, la plataforma logística de Condis, ubicada a Montcada i Reixac. El curs, que forma part del programa PICE, està impulsat pel programa de Garantia Juvenil i finançat per la Cambra de Comerç i la Cámara de Comercio de España.

La plataforma logística de Condis està formada per un magatzem amb 60 molls de càrrega i descàrrega i compta amb més de 18.500 ubicacions de palets. Aquesta és la plataforma principal de Condis, que distribueix per tota Catalunya.

Durant la visita guiada per Carlos Gutiérrez, responsable de gestió de l’estoc del magatzem, els i les alumnes van conèixer totes les instal·lacions, el funcionament d’aquest gran magatzem i el procediment i les tasques dels treballadors i treballadores.

Les persones participants van observar tot el recorregut de les mercaderies, des de l’arribada dels tràilers fins al transport dels carretoners a la part manual o automàtica. També van conèixer el sistema de preparació de comandes per als diferents supermercats (picking per veu, de la part manual i el pick to light de la part automàtica), així com el sistema d’albarans de les mercaderies, el sistema de dades a través de radiofreqüència i el sistema d’ubicació i reposició de palets.

La visita va permetre als i les joves comprovar en primera persona com funciona i com es treballa en un gran magatzem i quins són els perfils professionals que hi treballen, com els carretillers per la recepció i la sortida de productes, els i les pickers, que s’encarreguen de preparar les diferents comandes, i el personal del magatzem automatitzat, màster data. Aquesta experiència va enriquir molt als i les alumnes, que van acabar la jornada encara més motivats i motivades per treballar en l’àmbit de la logística.

Compartir