La Gila Torres té 45 anys i va arribar al Programa Més Feina que Fundació Intermedia desenvolupa a Manacor l’any 2020. Gràcies a l’acompanyament en l’orientació i la inserció laboral que va rebre durant la seva participació en el programa, va aconseguir trobar feina a l’empresa Samyl

Gila Torres va realitzar el curs d’Operacions bàsiques de pisos en allotjaments en el marc del Programa Més Feina a Manacor a finals de l’any 2020. Dins la mateixa formació, va realitzar pràctiques no laborals a l’empresa Samyl. Poc temps després, va ser contractada per l’empresa on segueix treballant avui dia, aconseguint d’aquesta manera, millorar la seva situació laboral.

Ara, com a treballadora de l’empresa Samyl, Gila ha tingut l’oportunitat d’acompanyar i tutoritzar a dues persones participants del curs de Neteja de grans superfícies del programa Més Feina de Fundació Intermedia a Manacor i que realitzen pràctiques no laborals a la mateixa empresa.

És molt gratificant veure com una persona participant del Programa Més Feina, que en el seu moment va ser alumna, avui dia té el paper de tutora de pràctiques i acompanya a altres persones que, com ella en el seu moment, busquen millorar la seva ocupabilitat.

El programa Més Feina, agraeix i posa en valor la importància del treball en xarxa entre entitats socials i empreses col·laboradores per oferir oportunitats laborals a les persones participants.


El Programa Més Feina de la Fundació Intermedia és un projecte d’acompanyament i millora de l’ocupació per a persones en situació de desocupació i és finançat pel Fons Social Europeu i Fundació “La Caixa”.