Els i les alumnes del Curs de Programació web i aplicacions de venda i Robòtica 4.0 i impressions 3D del Programa Singular van visitar el passat 23 de juliol BETWEEN TECHNOLOGY, empresa especialitzada en serveis d’IT i enginyeria.

Between Technology és una consultora multinacional amb més de 20 anys d’experiència oferint serveis integrals i solucions tecnològiques als seus clients, posant especial atenció a la captació de talent oferint projectes estables pel creixement professional dels i les candidates. L’empresa compta amb seus a Barcelona, Madrid, Bilbao, Liverpool i en diferents punts d’Àsia.

Els i les joves van ser rebuts per l’Aniol Sant Hill, Talent Acquisition Manager i la Carla Antunez, Tècnica de Persones a les oficines de Between, on van oferir un taller sobre els processos de selecció de personal i els perfils professionals més demandats.

D’una manera molt didàctica i interactiva, l’Aniol va explicar les fases d’un procés de selecció i les proves de coneixement tècnic que fan realitzar als i les candidates que opten a posicions de programació web, fent participar als i les alumnes en tot moment.
Durant la sessió, els i les joves van poder preguntar dubtes sobre conceptes tècnics impartits a la formació i aspectes clau dels processos de selecció d’empreses clients.

Moltes gràcies BETWEEN TECHNOLOGY per fomentar el coneixement i apropar el món de la tecnologia als i les joves del Programa Singular de Fundació Intermedia.

El Programa Singulars està impulsat per la Garantia Juvenil i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.