25 maig, 2017
“Amb el Running tots sumem”

Donat l’èxit que va tenir l’any passat l’activitat “Amb el running tots sumem”, un cop més hem volgut repetir l’experiència amb noves aportacions i col·laboracions. Per aquest motiu, iniciem l’activitat d’Aprenentatge Social a Tarragona, emmarcada dins del programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” i el programa Reincorpora.

Aquest dissabte 27 de Maig es realitza a Tarragona la “4a Trobada d’Entitats Socials”, on aprofitarem per engegar l’APS amb la col·laboració de l’associació “Alliberadrenalina”. En aquesta jornada es realitzarà una gimcana inclusiva en la qual es hauran de resoldre enigmes i proves plantejades arreu de la ciutat. La trobada es farà a les 9:00 h a Hisenda. A partir d’aquí, ens distribuirem en grups de treball que inclouran tota la diversitat de participants ja sigui per edats, sexes, capacitats o necessitats, i junts ens endinsarem en els enigmes i proves  proposades per tota la ciutat.

El repte d’aquesta gimcana serà poder superar els objectius marcats, amb equips on s’inclogui la diversitat i facilitant que tots ens apropem a l’experiència de sentir per un dia què suposa, per exemple, moure’s amb cadira de rodes. D’aquesta manera, d’una forma vivencial, es podrà conscienciar a la gent de la importància d’unes competències i d’uns valors tan significatius com són, entre d’altres, la col·laboració ciutadana, el treball en equip, la constància i l’esforç, la superació personal, la resolució de conflictes, l’empatia, el sentiment de pertinença a un grup i, molt especialment, el treball de voluntariat.

Confiem que aquest dissabte, entre tots, seguirem sumant!

Compartir