LinkedIn és una xarxa social que permet la creació d’un perfil professional i incloure l’experiència laboral de qui ho ha creat.
Comptar amb un perfil en LinkedIn serveix per establir xarxes de contactes amb altres professionals, és un avantatge en buscar un nou treball, establir noves relacions comercials i formar part de grups de discussió.
Tant les empreses com aquells professionals de Recursos Humans també utilitzen LinkedIn per trobar i contactar a potencials candidats per cobrir llocs de treball .
Un perfil complet en LinkedIn permet a un usuari incloure la seva experiència laboral, habilitats i especialitzacions, entre altres detalls. Aquesta informació ajuda a les empreses a seleccionar empleats entre diversos candidats. D’aquesta manera, LinkedIn és una xarxa social que lliura valuosos beneficis tant a persones com a empreses.

  • Un compte gratuït permet entre altres coses:
  • Crear un perfil personal professional.
  • Buscar treball en la borsa de treball de LinkedIn.
  • Connectar-se amb altres professionals que ja siguin coneguts de l’usuari.
  • Assabentar-se dels últims usuaris que han vist el perfil personal propi i conèixer les seves dades bàsiques.
  • Ser part de grups de discussió, que permeten compartir informació i assabentar-se de noves ofertes laborals.

LinkedIn hauria de ser una de les teves eines principals en la teva cerca de treball i no un passatemps o simplement una altra xarxa social. Deuràs tenir clar que tampoc van a ploure les ofertes de treball sol perquè ja tens un compte en LinkedIn.

LinkedIn simplement t’ajudarà a trobar contactes rellevants i a facilitar la possibilitat que empreses et trobin a tu. Tingues clar que vas a complementar la teva estratègia de cerca de treball amb LinkedIn.

A continuació podràs veure uns tutorials de com buscar feina mitjançant LinkedIn.Com registrar-se a LinkedIn

COM REGISTRAR-SE A LINKEDIN


Per unir-nos a aquesta Xarxa Social Professional el primer que hem de fer a registrar-nos, pel que hem d'ingressar a: www.linkedin.com

En la barra superior del nostre cercador col·loquem l'adreça anterior.


Ingressarem a la següent pantalla que et mostrem a la imatge:Completem el formulari per unir-nos a LinkedIn avui  en "Join LinkedIn Today"... únete a linkedin hoy mismo...Escriu el teu nom, cognoms, correu electrònic, contrasenya etc...Prem  "Únete ahora".Ara hem d'omplir un formulari amb les nostres dades professionals. És hora d'ingressar el teu estat professional.


Si tens ocupació, si ets estudiant, etc, una contrasenya, país, codi postal, empresa, càrrec laboral.Finalment  prem "Crear mi perfil".Ens apareixerà la següent pantalla que ens ajudarà a sincronitzar la informació del nostre correu electrònic al perfil de LinkedIn.


Important: en acceptar la sincronització, permetem que Linkedin enviï correus d'invitació a les adreces que tenim en el nostre compte de correu.


 Hem de col·locar el correu electrònic en la finestra emergent, després la contrasenya.


 Premem en el botó Permitir.


En aquest moment rebràs un correu de notificació i missatge de benvinguda a la xarxa social.
Per crear el teu compte de LinkedIn cal validar l'adreça de correu electrònic.

Per a això has d'anar al teu compte de correu electrònic i seguir les instruccions de l'e-mail que envía LinkedIn.


 Escollir quin tipo de cuenta volem:


Seleccionem la Cuenta Básica, es a dir la GRATUÏTA  Així de ràpid i fàcil ens hem registrat a LinkedIn....