facebook-imatge

Facebook és una xarxa social llançada el 2004. La xarxa permet afegir gent com a amics, i enviar-los missatges i compartir enllaços, fotografies i vídeos, entre altres coses. És obert a tothom qui tingui més de tretze anys, i només cal una adreça de correu electrònic vàlida per registrar-s’hi. És una de les xarxes socials més conegudes actualment.

Facebook va ser fundat inicialment per un estudiant d’informàtica a la Universitat Harvard (Estats Units), en un principi, la xarxa estava limitada als estudiants de la seva pròpia universitat: pretenia ser una eina de coneixement per als alumnes. A poc a poc, però, va anar-se expandint per tota l’àrea de Boston i, més tard, per tot el país, i actualment la conformen més de 400 milions d’usuaris d’arreu del món. El 2009, Facebook era la xarxa més usada a Internet.

Aquí veuràs un vídeo per donar-te d’alta.

A més amb el teu Facebook podràs:

Crear un compte, tenir la teva pàgina d’inici, editar el teu perfil, agregar amics, buscar-los, seguir-los i seguir les seva pàgines, llistes, crear llistes, restringir-les, tenir el teu MUR de noticies, actualitzar les teves fotos, vídeos i compartir-los al YouTube. Àlbums de fotos, pujar fotos, publicar-les, etiquetar, esborrar etiquetes, compartir les fotos.

També utilitzar el XAT, enviar missatges, carpetes, configurar-los, el correu electrònic.

Configurar la seguretat del teu compte i pots també desactivar-lo.

Els GRUPS: Crear un grup, configurar-lo, abandonar-lo, esborrar-lo, crear i configurar els “eventos“.