Las xarxes socials no són un fenomen modern,  són l’actualització  social en unes noves plataformes. En pocs anys i a partir de la globalització en l’us d’Internet, s’ha popularitzat la relació entre les persones, transformant un fet quotidià en un fenomen global sense precedents. El paper del consumidor ha entrat a formar part, d’una forma decisiva, en la forma que les marques i empreses han de oferir els seus productes.

Que es un RSS?  Mira aquest vídeo.

Facebook, ja és la xarxa social amb més usuaris a nivell mundial i cada vegada és més i més utilitzada per gent de totes les edats. El més destacable d’aquesta xarxa és la seva versatilitat ja que pot servir tan per simplement comunicar-se amb els coneguts com per compartir fotos amb els amics o unir-se a grups i causes molt diversos i d’abast internacional.

Twitter, l’usuari que s’hi registri tindrà un compte on s’hi recullen els missatges  que hi vagi escrivint. Tots els missatges van formant una mena de registre o diari, un blog amb les entrades molt curtes.

Instagram, és la xarxa social, on les fotografies són el principal focus d’atenció, ja permet afegir més d’un compte. Tot i aquesta significant millora, queden molts aspectes a millorar.

YouTube, és un lloc web en el qual els usuaris poden pujar i compartir vídeos

Aquest Canals son el futur, es molt important tenir coneixement de les noves tecnologies. Estem preparats pel canvi?