TUTORIAL WINDOWS 8. (8.1)

Windows 8 millora les eines com l’Administrador de tasques, quadres de diàleg de transferència d’arxius, i és nou navegador inclòs Internet Explorer. Aquí està el nostre curs intensiu sobre com rodar amb Windows 8

1. Les vores i cantonades.
Recordant dos procediments d’interfície pot fer més per aconseguir que domina el Windows 8 que qualsevol altra cosa: Si vostè està treballant en una pantalla tàctil, lliscant des de les vores s’ha de convertir en una segona naturalesa, perquè tot torni a la pantalla d’inici, per buscar , per canviar la configuració, i molt més…
En treballar amb un ratolí, les cantonades de la pantalla són les claus per a la interfície.
Les cantonades de la part dreta es mostren els encants (vegeu més endavant diapositiva), i les cantonades esquerra li permeten canviar entre aplicacions, l’escriptori i la pantalla d’inici.

2. No temes a la pantalla d’inici: Només cal començar a escriure.
Una gran quantitat d’usuaris es va sorprendre per la pantalla completament nous que apareix en primera arrencada de Windows 8.Però només pensar en ella com una simple panell de botons de posada en pantalla completa dissipar alguns dels temors.
Igual que amb el botó de menú d’inici de Windows 7, pot simplement començar a escriure el nom d’un programa per mostrar els noms d’aplicacions que responen a les cartes que s’escriuen.
Si el que estàs buscant no hi és, per exemple, voleu executar el tauler de control, canviar la barra de selecció dreta lliscant a Ajustos, si vostè està a la recerca d’una imatge o document, canviar als arxius.
Tingueu en compte que també pot buscar dins de qualsevol de les aplicacions que figuren a continuació aquestes tres opcions.

Amb només escriure, vostè pot trobar tant d’estil nou i tradicional escriptori de Windows aplicacions, que també rep les rajoles al menú d’inici al instal·lar.
Les  rajoles poden representar altres coses a més d’aplicacions: Poden representar persones específiques per a la informació de contacte, les seccions d’aplicacions, com ara un equip específic en l’aplicació d’esport, o un símbol en l’aplicació Finances.
Ells també poden ser simplement enllaços des de la pantalla d’inici a una pàgina web favorita.