Cada vegada fem servir més eines 2.0, i en la recerca de feina ens hem d’actualitzar. No volem dir amb això que s’ha de deixar de banda el CV tradicional, en format Word o PDF, però si que t’animem a afegir en el teu currículum un enllaç al teu CV online.

Et presentem a continuació una sèrie d’eines per tal de poder desenvolupar el teu CV en un format original, atractiu, més visual, més gràfic, i poder tenir-lo en format online:

Piktochart t’ofereix un catàleg de plantilles predefinides, a les quals es pot afegir contingut i modificar l’estructura amb flexibilitat.

A més, disposa d’un catàleg de formes i imatges classificades per àrees temàtiques que permet personalitzar les infografies i l’exportació a PNG i JPG.

És interessant tenir present que amb la versió gratuïta s’obté una petita marca d’aigua Piktochart a la part inferior de les baixades PNG/JPGAl mercat hi ha multitud d’eines que permeten a les marques crear infografies i gràfics de manera de manera ràpida i senzilla.

Visual.ly

Visual.ly permet generar infografies de manera gairebé instantània recolzant-se para això en mètriques de xarxes socials com Twitter i Facebool. És molt fàcil d’utilitzar i és a més una plataforma gratuïta.Fluxvfx
Fluxvfx és una eina per crear infografia en format vídeo. Disposa d’una àmplia selecció de plantilles i és accessible a l’usuari amb quotes de subscripció des de 25 dòlars al mes.

Many Eyes
Many Eyes proporciona a l’usuari la possibilitat de carregar les seves pròpies dades, emmagatzemar-los en la plataforma i crear amb ells visualitzacions professionals.

Vizualize.me
Vizualize.me és una aplicació per crear infografies del curriculum vitae de l’usuari. Per a això, Vizualize.me es recolza en la informació del perfil de l’usuari en LinkedIn.


Infogr.am
Infogram acaba de realitzar el seu debut al mercat i és molt útil per crear de manera ràpida i senzilla infografies i taules interactives.


Google Drawing


Vizify
Vizify és una aplicació associada a Twitter que genera infografies amb informació del perfil de l’usuari a la famosa xarxa de microblogging: seguidors, post més retwitteados, etc.

Photo Stats

Photo Stats en una aplicació per l’iPhone que analitza les fotografies emmagatzemades en el telèfon de l’usuari i crea amb elles cuidades infografies que mostren com, quan i com es van prendre les instantànies.
Creately

Creately és una eina que permet a l’usuari crear diagrames i taules professionals prenent com a base diverses plantilles.

Stat Silk

Stat Silk és una aplicació per crear visualitzacions interactives i personalitzar el contingut de les mateixes.

Hohli
Hohli serveix per crear taules i gràfics online, prenent amb base diversos models.

Google Public Data Explorer
Google Public Data Explorer és una manera molt útil de transformar dades públiques en infografies que poden ser afegides després a les webs i blogs de l’usuari.

Tagxedo
Tagxedo és una eina que transforma una sèrie de paraules predeterminades en núvols de tags visualment molt atractives.

Wordle
Wordle és una manera simple i senzilla de crear visualitzacions atractives de grups de paraules.

Cacoo Cacoo és una eina de dibuix que permet a l’usuari crear diagrames, taules i gràfics online.