Prezi és un programa de presentacions per explorar i compartir idees sobre un llenç virtual basada en la informàtica al núvol (programari com a servei).

PREZI és ideal per crear el teu CV online, en aquest vídeo veuràs una breu demostració.


Prezi es distingeix per la seva interfície d’usuari amb zoom, que permet els usuaris disposar d’una visió més apropada o més allunyada de la zona de la presentació. Prezi permet també els usuaris visualitzar i navegar a través de la informació dins d’un espai 2,5D.

Prezi s’utilitza com a plataforma de pont entre la informació lineal i la no lineal, i com una eina de presentació d’intercanvi d’idees, ja sigui de forma lliure o bé estructurada. El text, les imatges, els vídeos i altres mitjans de presentació es col·loquen sobre el llenç, i es poden agrupar en marcs. Després, els usuaris designen la grandària relativa i la posició entre tots els objectes de la presentació i com es fa el desplaçament entre aquests objectes, així com l’ampliació/allunyament. Per a les presentacions lineals, els usuaris poden construir una ruta de navegació prescrita.

La presentació final es pot desenvolupar en una finestra del navegador, també permetent una presentació fora de línia amb només descarregar l’arxiu. Prezi utilitza un model freemium. Els usuaris que usen el Prezi públic pot editar, mostrar i descarregar els seus treballs a la web de l’aplicació, i els que paguen pel Prezi Enjoy o una llicència Prezi Pro poden crear, compartir i descarregar els arxius. Prezi també ofereix una llicència.

A continuació pots veure uns tutorials per aprendre a utilitzar aquest programa. (Versió gratuïta)Modalitat:

Pot ser de pagament o bé gratuita (és la més comuna). Obliga l’usuari a registrar-se a la pàgina web per poder realitzar presentacions Prezi pròpies. Inclou totes les característiques bàsiques de l’editor en línia de Prezi, a més de 100 Mb per poder guardar tot allò creat.

En ser un compte públic, tot el treball realitzat es pujarà automàticament a la xarxa i estarà disponible per a qualsevol que tingui accés a internet.

Té BENEFICIS, però també té les seves LIMITACIONS.

BENEFICIS LIMITACIONS
 • Servei gratuït i online
 • Facilitat d’utilització
 • Accés i Participació en línia
 • Superfície “infinita” de presentació
 • Presentació dinàmica, interactiva, no lineal
 • Possibilitat d’inserir text, imatges, àudio, enllaços, vídeos
 • Creació personalitzada o ús de plantilles predissenyades
 • Requereix connexió a Internet
  (excepte per a la versió de pagament)
 • Idioma (en anglès)
  Les presentacions es fan públiques automàticament
  (excepte a la modalitat de pagament i la versió per a estudiants i professors)
 • No es pot imprimir (però es pot descarregar en mode flash)