Buscar un treball suposa gairebé tant temps com estar treballant dins d’una empresa.

Quan ens posem a la feina, no sabem molt bé per on començar i ens costa activar-nos. Són moltes les tasques que hem de dur a terme i se’ns van els minuts gairebé sense adonar-nos. Necessitem planificar una estratègia eficaç per trobar treball. En aquesta WEB, hem reunit una sèrie d’eines per ajudar-te a optimitzar el teu pla.

Des de formes originals de presentar el teu currículum que faran més vistós el teu perfil, fins a gestors i organitzadors de tasques que t’ajudaran a ordenar els teus objectius.

Per sorprendre a qualsevol departament de recursos humans i destacar-nos entre altres candidats, hem de presentar una imatge atractiva.

Podem llançar-nos a explicar la nostra experiència laboral en un vídeo en YouTube; fer una animació, afegint a una imatge vídeos, textos, música, com fa ThingLink, o ben incorporant imatges, so i moviment als textos, com amb Wideo.

Seguint en la línia de presentacions cridaneres, Prezi ens ajuda a projectar un recorregut molt dinàmic aplicant zooms sobre els nostres continguts. També pots utilitzar altres presentacions més estàtiques com SlideShare.

Si el que vols és una targeta de presentació que agrupi els teus perfils socials i la teva experiència, són moltes les eines disponibles. About.me és una opció molt senzilla i efectiva,  amb Vizualize.me podràs crear una infografia molt atractiva que resumeixi la teva experiència en gràfics i fins i tot imprimir-la en una original samarreta.

Una altra forma de promocionar el teu perfil és mostrar el teu treball en un portafolio. Gairebé totes les plataformes permeten que la teva portafolio tingui un aspecte professional i optimitzen el temps de càrrega de les imatges. Behance i Dribble et donen la possibilitat, a més, de formar part d’una comunitat molt àmplia de professionals.
Ja saps com mostrar-te al món i difondre massivament la teva experiència laboral. Però aquest treball no es fa en un dia. Un gestor de tasques és una eina de gran utilitat. I si el que vols és, simplement, recordar coses importants, Evernote et permet prendre notes d’una forma organitzada i afegir-los veu, imatges i arxius. Podràs consultar-les a qualsevol moment amb solament mirar el teu mòbil.

Bé, ja tens un munt d’eines per optimitzar la teva cerca d’ocupació.

Link que actualitza diariament les ofertes del SOC
http://www.netvibes.com/ofertesmunicipals2016

Un enllaç amb mes de 200 cv sense obligació de donar-te d’alta ni opcions premium…

http://tipsdetrabajo.blogspot.com.es/

Més pàgines web, blogs d’orientació laboral:
Catalunya Professional
Es l’eina que permet localitzar tota l’oferta de formació professional de Catalunya (la inicial, l’ocupacional i la contínua) en una única plataforma digital. Una informació que fins ara es trobava segmentada d’acord amb les competències de diferents Departaments de la Generalitat de Catalunya.
Pretén ser el portal de referència de l’FP, posant a l’abast de l’usuari l’oferta formativa d’aquest àmbit. A mesura que estiguin disponibles anirà incorporant noves eines per facilitar l’orientació formativa i l’ocupabilitat de les persones.

http://fp.gencat.cat/cat_prof/AppJava/views/index.xhtml