T’oferim una selecció d’aplicacions pel mòbil relacionades amb la cerca de feina.

Indeed job search
Indeed és un metacercador bastant ràpid i efectiu, que ofereix resultats entre milers de pàgines, portals i borses de treball de tota la Xarxa. A més a més, dóna la possibilitat de crear el CV en el propi perfil de l’usuari. Versió per a Apple i Android.

Infojobs
Aquesta web que tots coneixem i que fins i tot en algun moment hem buscat feina mitjançant la mateixa té també la seva versió en app que ens permet cercar ofertes de treball per categories i perfils professionals i/o per províncies.

Jobandtalent
Jobandtalent és una app que té recomanacions personalitzades cap a la teva candidatura professional gràcies a l’algoritme de jobandtalent que connecta als candidats amb les ofertes d’ocupació.

Jobeeper
La tornada a la rutina pot ser més depressiva per a qui no té feina on tornar.
A Jobeeper podeu buscar  ofertes de feina a prop vostre, i rebre avisos directament al mòbil quan l’aplicació troba una vacant lliure en el vostre sector.

Linkedin
És l’app de la xarxa professional per excel·lència. Té cura de complimentar molt bé les teves dades del perfil i crea la teva xarxa professional.

Monster
Monster permet cercar, consultar i sol·licitar ofertes de treball des del teu propi mòbil, accedir al teu compte de Monster amb el teu CV, cartes de presentació, sol·licituds d’ocupació, etc. també et fa avisos amb noves ofertes que estiguin dins dels paràmetres o preferències que tu hagis destacat.

Opcionempleo
Opciónempleo et dona accés en una sola cerca a tots els anuncis d’ocupació publicats a la xarxa d’una manera senzilla i ràpida, a més a més de poder pujar el teu CV, guardar les teves cerques de feina preferides i personalitzar les alertes d’ocupació.

Trovit jobs
Es tracta d’un metacercador que mitjançant la teva cerca et presenta els resultats de milers de webs de feina ordenant-les per rellevància o per data. A més a més, guarda anuncis de treball com a favorits, pots compartir anuncis de treball en les teves xarxes socials o enviar-les per correu electrònic.

Eures
I si a prop vostre no trobeu feina, sempre podeu marxar a l’estranger. L’app Eures, desenvolupada per la Comissió Europea, us permet trobar feina als 27 països de la Unió Europea, i també a Islàndia, Noruega o Suïssa.

Job Today
Tan ràpid com una cerca amb el mòbil es pot convertir el fet de trobar feina, també permet cercar ofertes de treball per categories, i perfils professionals i/o per províncies