22 participants del programa Més Feina han superat amb aprofitament les formacions del darrer trimestre: formació de Carretons elevadors i de Neteja Sanitària.

Fundació Intermedia va finalitzar el passat mes d’octubre el curs de Carretons elevadors i el curs de Neteja Sanitària, emmarcats dins del Programa Més Feina a Tarragona subvencionat per la Fundació «La Caixa» i el Fons Social Europeu.

Curs de Carretons elevadors

La formació ha constat de tres fases: competències transversals, competències tècniques i, opció a pràctiques no laborals a empresa ordinària. La formació teòrica del curs ha tingut una duració de 50 hores. Al llarg del procés, els i les participants han treballat continguts genèrics i específics vinculats amb la professió d’auxiliar de magatzem i logística com per exemple tipologies de magatzem i estructures i sistemes de gestió. També han adquirit competències específiques en el maneig de 5 tipus carretons elevadors i han obtingut la certificació corresponent.

Curs de Neteja Sanitària

La formació professionalitzadora de Neteja Sanitària ha constat de 40 hores de durada, on els i les alumnes han millorat les seves competències professionals i coneixements tècnics sobre els protocols de neteja específica i desinfecció en centres sanitaris, així com metodologies de treball en un entorn laboral real.

Ambdues formacions incloïen la possibilitat de realitzar pràctiques no laborals en empreses. Durant aquest període de pràctiques, les persones participants han pogut aplicar els coneixements adquirits al llarg de la formació i han pogut realitzar en primera persona les tasques pròpies d’un magatzem i de neteja en centres sanitaris.

Just en finalitzar la formació, 8 de les persones participants del programa Més Feina han aconseguit trobar feina en l’ocupació per la qual s’han format.


El Programa Més Feina de la Fundació Intermedia és un projecte d’acompanyament i millora de l’ocupació per a persones en situació de desocupació i és finançat pel Fons Social Europeu i Fundació “La Caixa”.