2 maig, 2017
Sortida dels joves del programa Start de Tarragona

Alguns dels i les joves participants del programa Start de Tarragona comparteixen un mateix objectiu laboral i, com a part del seguiment del seu full de ruta, van realitzar una formació professionalitzadora d’Atenció al client polivalent, a càrrec del Centre de Noves Oportunitats (CNO).

En el marc d’aquesta formació, es va organitzar una sortida al Parc Central de Tarragona per fer una activitat d’observació de camp. Així, els i les participants van entrar en diferents comerços per tal d’observar i analitzar les habilitats i competències que s’hi posaven en joc en cada establiment. A continuació, van adreçar-se als i les treballadores per fer-los preguntes sobre la seva rutina diària, sobre situacions que havien viscut amb els clients, sobre la gestió de possibles conflictes i sobre les competències que consideren imprescindibles en aquesta professió.

L’activitat va servir per obrir la perspectiva dels i les joves envers aquesta opció laboral i per comprendre millor les tasques i funcions que implica. A més, van prendre consciència de la importància de competències com la proactivitat o la comunicació assertiva, a banda del valor que pot tenir, en casos com aquests, una marca personal desenvolupada en l’àmbit de currículum i carta de presentació.

Compartir