20 febrer, 2018
  • Participants del programa MARMI de Girona inicien nous tallers sobre les oportunitats del mercat laboral
  • Participants del programa MARMI de Girona inicien nous tallers sobre les oportunitats del mercat laboral

Els participants del programa MARMI de diferents municipis de la província de Girona, beneficiaris de la Renda Garantida de Ciutadania, van començar a mitjans de febrer diversos tallers sobre el context que envolta al mercat laboral. Les primeres sessions grupals van tenir lloc als municipis de Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols, i al llarg de les properes setmanes es realitzaran a Figueres, Salt, Ripoll i Blanes, donant així cobertura als sis punts d’actuació que Intermedia gestiona al territori.

Els tallers es van realitzar a càrrec de la tècnica d’intermediació Stella Costejà, amb la que els participants van poder treballar continguts centrats en el mercat laboral actual, les possibilitats que aquest ofereix i els requeriments competencials que demanden les empreses. Aquests tipus de sessions s’aborden des del bagatge personal dels participants, incidint especialment en aspectes com la motivació i el desenvolupament de processos d’apoderament en la recerca de feina.

Els tallers també complementen la feina d’acompanyament de les professionals orientadores del programa, que van iniciar els itineraris a principis d’any. Les sessions s’allargaran fins al desembre de 2018, amb la previsió d’atendre un total de 720 persones distribuïdes en 19 punts d’actuació en tot el territori català.

Compartir