7 març, 2018
Intermedia posa en marxa un nou Curs d’Operari/a de neteja polivalent a Badalona

Fundació Intermedia, en el marc dels Punts Formatius Incorpora de l’Obra Social “La Caixa”, organitza una nova acció formativa d’Operari/a de neteja polivalent impartida al punt d’Intermedia-Badalona.

El curs té per objectiu la capacitació d’entre 15 i 20 participants en la neteja de mobiliari, vidres i ús de maquinària específica, així com aprendre a identificar els diferents tipus de superfícies i productes per tal de realitzar tasques laborals d’operari/a de neteja.

Aquesta acció formativa té una durada total de 280 hores, des del 03 d’abril de 2018 fins al 22 de juny de 2018, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Les sessions informatives i de selecció dels participants es realitzaran els dies 12, 19 i 26 de març de 2018 de 9 a 12 h, a les instal·lacions del Casal Cívic Sant Roc, situat a l’Avinguda Maresme, 182-190 de Badalona.

El contingut de la formació està dividit en tres mòduls:

100 hores de competències transversals, on es treballarà el context laboral, les competències clau per l’ocupabilitat, el projecte professional i la recerca de feina.

100 hores de competències tècniques, on es treballarà el perfil professional dels netejadors i les netejadores, l’aplicació de les tècniques en el lloc de treball, el tipus de superfícies i productes, la neteja de mobiliari, els vidres i l’ús de maquinària específica.

80 hores de pràctiques en empreses de neteja de Barcelona per posar en pràctica les competències transversals i tècniques adquirides.

Aquesta formació és totalment gratuïta. Per demanar més informació, podeu contactar a través del telèfon 93.398.87.93 (Programa Incorpora) o enviant un correu electrònic a l’adreça c.munoz@fundaciointermedia.org.

Compartir