6 febrer, 2018
Intermedia posa en marxa un nou Curs de Cambrer/a de pisos a Badalona

Fundació Intermedia organitza un nou Curs de Cambrer/a de pisos en el marc dels Punts Formatius Incorpora de l’Obra Social “La Caixa”, a Badalona.

La formació té per objectiu la capacitació d’entre 15 i 20 participants en  la neteja, el manteniment d’habitacions i d’instal·lacions d’hotels per oferir un servei de qualitat als clients. Aquesta acció formativa té una durada total de 280 hores, del 26 de febrer fins al 18 de maig de 2018 i de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h.

Les sessions informatives i de selecció dels participants es realitzaran els dies 7 i 14 de febrer de 9.00 h a 12.00 h,  a les instal·lacions del Casal Cívic Sant Roc, situat a l’Avinguda Maresme, 182-190 de Badalona.

El contingut de la formació està dividit en tres mòduls:

– 85 hores de competències transversals, on es treballarà el context laboral, les competències clau per l’ocupabilitat, el projecte professional i la recerca de feina.

– 100 hores de competències tècniques, on es treballarà el perfil professional dels cambrers i les cambreres de pisos, la neteja i posada a punt dels pisos i les zones comuns en allotjaments, l’aplicació de les tècniques en el lloc de treball, l’atenció al client en la neteja de pisos en allotjaments i aprovisionament i l’organització de l’office.

– 95 hores de pràctiques en hotels de Barcelona per posar en pràctica les competències transversals i tècniques adquirides.

Aquesta formació és totalment gratuïta. Si estàs interessat, pots trucar al telèfon 93.398.87.93 (Programa Incorpora) o enviar un correu electrònic a l’adreça c.munoz@fundaciointermedia.org.

Compartir