6 juliol, 2017
  • Intermedia i Ampans celebren la I Trobada del Centre de Noves Oportunitats de la Catalunya Central
  • Intermedia i Ampans celebren la I Trobada del Centre de Noves Oportunitats de la Catalunya Central

El Centre de Noves Oportunitats START de la Catalunya Central va celebrar el passat 29 de juny la I Trobada CNO Catalunya Central. Aquest programa del SOC i del Fons Social Europeu està emmarcat dins el pla de Garantia Juvenil i està executat per la UTE Ampans – Intermedia.

L’acte va comptar com a eix central amb la presentació de l’Arbre Mecànic, ideat al taller Ferroluar de l’escultor Raül M. Beteta, i desenvolupat pel grup de joves del CNO. Així mateix, la directora del SOC, Mercè Garau, el gerent de la UTE Ampans – Intermedia, Toni Espinal, i l’Alcalde de Santa Margarida de Montbui, Teo Romero, van destacar els resultats del programa en tots els punts d’actuació de la Catalunya Central i, en especial, la importància que té aquest programa en la comarca de l’Anoia, una de les comarques més afectades per l’atur.

En la segona part de l’acte els participants van poder gaudir d’un market START amb  converses al voltant d’espais d’aprenentatge i projectes dels i les joves. L’esdeveniment també va comptar amb diferents espais televisius protagonitzats pel programa de televisió CNO al dia, que es va convertir en el fil conductor de l’acte i va permetre crear un espai molt dinàmic i entretingut on els i les joves van poder mostrar els diferents aprenentatges obtinguts i el que els ha aportat participar en aquest programa.

Compartir