10 agost, 2017
  • Acte de cloenda de la 2a edició de la Llançadora Ocupacional de Tarragona
  • Acte de cloenda de la 2a edició de la Llançadora Ocupacional de Tarragona

La segona edició de la Llançadora Ocupacional que Intermedia gestiona a Tarragona va finalitzar al mes de juliol. El programa, cofinançat per l’Ajuntament de Tarragona i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, s’emmarca en el Programa de projectes innovadors i experimentals.

El programa, que té com a objectiu acompanyar a persones aturades en el seu procés de cerca de feina, ha desenvolupat una metodologia que contempla un treball a partir de les diferents esferes vitals, vehiculat pel Projecte Vital i el Pla d’Acció Ocupacional mitjançant un treball competencial i de defensa de marca personal. Així mateix, compta amb la implicació i la col·laboració del món empresarial local, i ha donat resposta en les seves dues primeres edicions a 40 persones majors de 30 anys amb uns resultats d’inserció contractual del 42,5% del que portem de projecte.

La cloenda de la segona edició ha permès a cadascun dels i les participants tenir l’oportunitat d’expressar i compartir amb la resta del grup com ha viscut aquesta experiència, que majoritàriament ha estat molt satisfactòria. La tercera edició de la Llançadora obrirà novament les portes al mes de setembre, amb 20 nous participants.

Compartir